torstai 19. maaliskuuta 2015

Hace unos días

Pikainen päivitys, kun viiden tunnin päästä lähtö juna-asemalle ja Madridissa olen taas maanantaina. Viime maanantaina käytiin leffassa tsekkaamassa joku perus jenkkisotaleffa. Ihan hyvä tai Bradley Cooper oli ainakin. Kuinka monta leffaa ne jaksaa tehdä noista Irakin sodan sankareista..

Tiistaina treffattiin kahdeksan hengen porukalla Solilla ja suunnattiin siitä sushibuffaan keskustan ulkopuolelle Gregorio Marañoniin. Osa porukasta oli jo ennen käynyt tässä ihanassa japsiravintolassa, jossa sushikökkäreet pyörii hihnalla, josta niitä sitten nappaillaan. Lounasaikaan 9,50 euroa ja hihnalla pyöri myös jälkkäriksi jäätelöitä ja crème catalania, joten vatsan sai kyllä ähkyyn.



Restaurante Kintaro
Ravintola oli siisti ja täynnä paikallisia työlounalla, porukkaa oli jonottomassa lähes koko ajan ja meitä saatettiin vähän nätisti hoputella, henkilökunta oli todella mukavaa.

Tästä oli tarkoitus lähteä suoraan koululle, mutta koska mulla olisi ensimmäisen tunnin jälkeen ollut kaksi hypäriä, valitsin mielummin suunnaksi kattoterassin. Mentiin siis Suomi-tyttöporukalla Bellas Artesin kattoterdelle. Siellä oli talven tai rempan takia kahvila ja baari kiinni ja vähän hiljaisempaa, mutta ESN-kortilla pääsee ilmaiseksi sohville loikoilemaan taivaanrajaan.



Koulumotivaatio on kokenut tässä jonkun mäkihypyn jälkeisen laskun. Puoltoista viikkoa olin poissa enkä tosiaan missanut yhtään mitään, joten tuntuu turhalta tuolla käydä nytkään. Tänään taas tuskailtiin meidän Company Ethicsin opetusmetodeja. Ensinnäkin kurssilla saa aktiivisuuspisteitä jos avaa suunsa missään muodossa. Tunnin lopuksi listaan saa kirjoittaa nimen jos esimerkiksi sanoo "Anteeksi voitko toistaa"... Päätin kapinoida tätä vastaan, sillä espanjalaisethan ovat muutenkin äänekkäitä ja kun tähän lisää 13-vuotiaan ajatuksenjuoksun on huutokilpailu valmis. Plussana tietysti, että opettaja rakastaa omaa ääntään, ja joka toinen tunti oppilaiden pitämät esitelmät menevät 99 prosenttisesti opettajan yksinpuheluun takarivistä. Pohdinnassa on, menisikö keskustelemaan etiikan opettajalle tämän arvostelujärjestelmän eettisyydestä ja tasapuolisuudesta.

Joka tapauksessa parin tunnin päästä Solin karhulle, siitä Atochan rautatieasemalle ja lopulta Valenciaan ja Las Fallas karnevaalit! Varasin meille Airbnb:n kautta asunnon, jonka pitäisi majoittaa 14 henkeä. Saa nähdä mikä yllätysluukku siellä odottaa, mutta mahtavalla porukalla varmasti mahtava viikonloppu edessä.

Buen fin de semana!
Annastiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti