tiistai 10. helmikuuta 2015

La música española

Tänään tuli todistettua, että klo 17 alkavasta koulusta voi nukkua pommiin. Sevillan univelat ja viiden aikaa baarista kotiutuminen olkoon hyväksyttävä syy. Vähän neljän jälkeen heräsin ja tajusin, että pitäisi olla jo metrossa. Seuraava tunti oli vasta parin tunnin päästä, johon ehdin hyvin.

Eilen oltiin tosiaan baarissa, koska joka maanantai järjestettävät F*cking Monday bileet on vaan must. Sen huomasi myös jonosta, jossa seisoimme toista tuntia. Fiksusti lähdimme muutama metri ennen ovea käymään kaverin kämpillä vessassa, ja tietenkin loppuporukka oli jo ehtinyt mennä sisään. Pienellä vilpillä pääsimme jonon ensimmäisiksi, vaikka yksi tyttö meinasi käydä päälle. 


Oikeasti kirjotan tätä, koska haluan muistiin nämä parhaat espanjarallatukset. Syksystä asti baarissa soineet "tum tutu tum tum" biisit on tullut jo opittua ulkoa, mutta ei näihin vaan silti kyllästy. Tietenkin lyricseillä, että voi laulaa mukana ;) Tällasta musiikkia pitäis Suomessakin soida! 












Ja tietenkin biisi, jonka ensimmäiset biitit saa jokaisen baarin huutamaan yhteen ääneen.


Nyt varaamaan majoitusta Valencian karnevaaleille, lentoja Ibizalle ja tsekkaamaan miten Barcelonaan pääsisi halvimmalla. Ja sit nukkumaan, jos vaikka heräis huomenna kouluun. Emmä haluu täältä takas!!

Bailandooo
Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti