sunnuntai 22. helmikuuta 2015

El paintball

Eilen oltii luokan kanssa pelaamassa paintballia Navalcarnerossa. Onneksi mulla on nyt kurssit tän ryhmän kanssa, luokkahenki on ihan eri mitä syksyllä. En tiedä voinko yleistää espanjalaisiin tai edes madridilaisiin, mutta koulumme oppilaat eivät juurikaan harrasta small talkia ja ensivaikutelma on vähän kylmä. Kuitenkin suurin osa tämän luokan oppilaistaa kyselee, onko kaikki hyvin ja valittavat opettajalle, miksi tietokoneohjelmat on espanjaksi, kun Erasmukset ei ymmärrä. Ehkä vähän jopa suomalaista piirrettä havaittavissa.

Värikuula-ammuskelu oli hauskaa, vaikka sitä kerran kokeilleena en lajista oikeen kiksejä enää saanut. Tällä kertaa en saanut kuulaa päähäni, mikä oli hyvää edistystä. Pelattiin kahdella radalla ja taidettiin voittaa joukkueemme kanssa. Halukkaat pelasivat vielä viimeisen radan, narkkarit vastaan poliisit. Ongelmia tuotti vähän kommunikaatio, kun espanjalaisilta unohtui tiukassa tilanteessa englannin kieli, enkä ole espanjan sotasanastoa opetellut. Ens kerraksi sitten!




Pelien jälkeen "areenalta" löytyi terassi, jossa grillailtii pöytägrillissä lihaa, makkaraa, parsaa jne. Sangria taisi loppua kesken, mutta pysyin espanja-italia -kielisessä keskustelussa jotenkin mukana. Saatin autokyyti takaisin koululle, ja odotettiin bussia arungonpaisteessa. Ihana tunne kun illallakin naamaa vielä kuumotti, kesä!






Ensi viikolla olisi kaksi esitelmää (vertaillaan mm. Ruotsin ja Espanjan kulttuurieroja neuvottelutilanteessa ja opettaja halusi mun kertovan myös Suomesta). Pitää muutenkin vähän panostaa kouluun, kun en muutamaan viikkon osallistu niin ahkerasti vierailijoitteni takia. Ensi perjantaina alkaa puolentoista viikon hulabaloo Suomi-kavereitten, Fuengirolan ja iskän kanssa ristiin rastiin, jee <3

Nyt lähden tsekkaamaan tätä miljoonakaupunkia auringon laskiessa. Näihin positiivisiin tunnelmiin vielä pari posiitiviista kuvaa.


Jogurttijätskit ulkona terassilla helmikuussa <3

Itsepuristettu appelsiinimehu ja tuoreita masikoita <3

Ja mun pärstä uuden nolon Real Madridin lippiksen kanssa </3


Besos
Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti