perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pero que pasa

Pääsiäislomalla ei täällä ollut juuri ketään, joten kutsuin muutaman yksinäisen kaupunkiin jääneen kämpille hengailemaan. Tarkoitus oli lähteä johonkin baariinkin, mutta kun kello alkoi lähestyä kolmea, päätettiin vaan hajaantua nukkumaan.



Sunnuntaina päätettiin käyttää mahtava ilma hyödyksi, ja lähdettiin Ellenin kanssa Madridin eläintarhaan. Taas sain vetää yhden asian tehtävälistaltani yli. Zoo sijaitsee Casa de Campon puistoalueella, jonne lähdettiin metrolla. Jäätiin yksi pysäkki ajateltua aikaisemmin, koska ulkona näkyi kylttejä ohjaamassa eläintarhaan. Käveltiin hyvipuiston ohi pienen matkaa landekatuja, kunnes löydettiin eläimet.





Eläintarha olikin yllättävän suuri ja kartassa näkyi kaiken sorkan eläimiä. Lähdettiin kiertämään jostain reunasta ristiin rastiin ja ihmeteltiin espanjalaista touhua hellelukemissa.









Pienet eläinaktivistitkin meissä heräsi. Mikä tääkin aitaus on olevinaan, betoniportaita jossa noi oinasta muistuttavat pässit joutui pomppimaan ylös alas. Ei mitään vihreetä/pehmeetä. Varmasti elävät jossain vuoristossa ja yritetty mukailla niitä olosuhteita, mutta vähän pieleen musta meni.






Apinat ja gorillat on kyl ihan parhaita ahaha! Ylemmän kuvan apsi chillaili tos tikkailla, kun joku turisti heitteli sille mitälie pähkinöitä. Otti ihan sairaan hyviä koppeja!! Alemmassa kuvassa näkyy yks kiipeilyhullu ja maassa voi nähdä makaavan masentuneen gorillan yrittäen piiloutua peiton alle pahaa mailmaa.



Eläintarhasta lähdettiin suunnistamaan toiselle metropysäkille jotain maastoteitä pitkin. Madridin tornit onneksi toimi taas suunnanäyttäjänä.



Lomanjälkeisestä masennuksesta toipuneena pääsin pariin kertaan kouluun tällä viikolla. Tänään oli kuitenkin kunniapäivä, kun käytiin Suomi-tytsyjen kanssa Suomen suurlähetystössä äänestämässä! Itselleni ei ihan mahdu tajuntaan, miten joku ei arvosta tota mahdollisuutta, se on tehty niin uskomattoman helpoksikin. Jopa täällä byrokratian ja mahdottomuuksien maassa. Suomella oli jopa ihan krumeluurit tilat, go Finlandia!






Täällä on taas muutama vaihtari jännittänyt vieraittensa puolesta lentolakkojen takia, ja yhdeltä vierailu peruuntuikin kokonaan :( Näillä näkymin mun vieraitten pitäisi olla parin tunnin päästä matkalla Helsinki-Vantaalle ja illalla täällä, jeeeeeeeeee!!

Loppuun vielä kerrankin onnistunut baarikuva tyttöjen kesken. PS Mun Iphone 4 (ei ässällä) ei kauheesti tällasia kuvia oteta. Yksi oli täällä ostanut iPhone kutosen ja sai aika hyvät naurut mun luurista, tarjosi jopa vanhaa vitostaan synttärilahjaksi hmm. Ei pihiys kyllä jousta ostamaan melkeen tonnin kapulaa, varsinkin kun toi hani toimii melkeen moitteettomasti <3




Adiós amigos
Annastiina


2 kommenttia:

  1. Aijjaijjai kyllä se nokia vaan on niin paljon parempi ;DD T. Et ikinä arvaa kuka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketäköhän täällä mahtaa olla puolustamassa Nokiaa... Onks Instagram jo tuttu juttu?

      Poista