sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

La despedida

Keskiviikkona lähti yksi suomalainen kotimatkalle, joten maanantaina käytiin porukalla juhlimassa ja tiistaina pidettiin Madridin kiertelypäivä. Käytiin syömässä lounasbuffassa Topolino-nimisessä raflassa. Kävin syksyllä istumassa kyseisen paikan terassilla, mutta koska palvelua ei kuulunut lähdettiin suurieleisesti pois. Olen myös katsonut ikkunassa mainostettua 9 euron buffettia epäilevästi, enkä ole koskaan uskaltautunut sisälle Rax-mielikuvan pelossa. Tytöt oli onneksi käynyt testaamassa paikan ja saivat mutkin vakuutettua astumaan sisälle ja ruoka oli oikeasti hyvää! Erilaisia salaatteja ja lihoja perinteisen paellan lisäksi.




Överisyömisen jälkeen oltiin Ellenin kanssa päätetty käydä katkomassa kaksihaaraset pois, ja vieressä olikin kampaamoketju, jossa leikkauksen saa kympillä. Kokemus oli mielenkiintoinen, pesu ja leikkausoperaatio oli aika vauhdikasta ja kotona sai vähän tasoitella latvoja.. No ainakin tukka on nyt paremmassa kunnossa! 


Illalla oli vielä Madridin derby eli Atlético vastaan Real ja lähdettiin katsomaan menoa stadionin lähelle pubiin. Meno olikin aikamoista ja pommit räjähteli, futiskulttuuri on kyllä niin fanaattista täällä. Yksi vaihtari oli mennyt Realin paita päällä tähän Atletin kotimatsii, ja järkkäri oli käskenyt ottaa paidan pois päältä, ihan vaan oman turvallisuuden vuoksi.



Torstai-illalla teki mieli uutta pakkomieltäni eli Döneriä, ja sain Ellenin lähtemään koulun jälkeen pyörimään vielä kartsalle. Tätä kulttuuria kyllä tulee ikävä, klo 23 arki-iltana keskusta on vielä piukassa ihmisiä ja San Miguelista haettujen frozen jogurttejan kanssa oli ihana fiilis vaan käppäillä kaduilla. Perjantaina lähdin yksinäni kiertelemään uusille huudeille, ja kävin pyörimässä myös korisstadionilla. Sain jo puhuttua muutaman mukaan katsomaan peliä. Vastaan tuli myös minipossu talutushihnassa ja tuli aika kotoisa fiilis Litsan kuuluisan possun sukulaisen nähdessä.



Illalla treffattiin mun kulman takana sijaitsevassa pubissa varmaan 15 hengen porukalla. Osaa mentiin vielä odottamaan Puerta del Solille ennen klubille siirtymistä. Noin tunnin pohtimisen jälkeen kaikki hajaantui vähän eri suuntiin ja itse päädyin tanskalaisten kanssa ehkä Madridin kuuluisimpaan seitsemänkerroksiseen klubiin. Ihan uskomattoman hyvä tuuri kyllä käynyt näiden ihmisten kanssa, syksyllä ei näin samanhenkistä porukkaa osunut ja kevät onkin mennyt triplavauhdilla. Onneksi ensi vuonna on luvassa yhden Erasmuksen häät, johon ollaan itsemme jo kutsuttu, joten jälleennäkeminen on ainakin pientä painostusta vajaa vahvistettu! Varasin juuri lentoliput kotiin, sekin tulee ihan liian nopeesti.. Kaksi niin erilaista lukukautta, molemmissa hyvät puolensa, koulu nyt on jatkanut omaa paskamaisuuttaan tasapuolisesti.

Saludos
Annastiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti