lauantai 24. tammikuuta 2015

Gente genial

Oon käyny kotona lähinnä vaihtamassa vaatteet ja laukun sekä nukkumassa, muistin taas miksi kämppikset syksyllä kysyi, että miksi maksan vuokraa jos en ole kämpillä koskaan. Saksalaisen näin viimeksi maanantaina, hups. Keskiviikkona opettaja ei ilmestynyt tunnille, kyseinen tyyppi harrastaa tätä kuulemma enemmänkin. Niimpä mentiin koko luokka Pozuelon paikalliseen bisselle kaksoistunnin ajaksi, pöytiä siirrettiin yhteen ja olutta tilattiin ämpäreittäin. Tykkään tästä luokasta niin paljon, auttaa mun tuta-poikien (ja tytön) ikävään! Ensimmäisen viikon aikana nää on ottanut kontaktia ja jutelleet enemmän kuin toisen luokan oppilaat koko syksyn aikana. Torstaina käytiin koulun jälkeen yksillä ja törmäsimme pariin poikaan luokaltamme, he olivat taas siirtämässä pöytiä yhteen ja suunnittelivat yhteistä paintpall turnausta.




Kävin kääntymässä yhdellä tunnilla tämän vanhan luokkani kanssa, ja vaikka opettaja ja aihe vaikuttivat hauskoilta, en halua ottaa kurssia sen ryhmän kanssa. Keskusteltiin koko tunti ryhmissä, ryhmäni tytöt puhuivat espanjaksi koruistaan, toinen tajusi kysyä että miksi sä oot vieläkin täällä. Ja kun opettaja arvasi, että olen Turusta (niin kuin kaikki muutkin viisi suomalaista..) toinen tytöistä kysyi mikä on Turku. Toinen ei kuullut mitä vastasin, joten kysyi tältä kaveriltaan ¿Que?, vastasin hänelle espanjaksi. Tähänkin paattiin mahtuu niin monta ihmistä.

Myös vaihtareista on löytynyt huipputyyppejä. Suomi-tytöt nyt mätsää jo Turun murteen takia, mutta porukkaan mahtuu myös Kanadaa, Itävaltaa (East power), Italiaa ja Unkaria sekä vaihtuvia vierailijoita. Eilen oltiin sushilla ja klubilla, tänään mennään juna-asemalle selvittämään tarjouksia Sevillan matkalle.





Perjantai aamupäivällä käytiin käppäilemässä ympäri kaupunkia lähinnä Malasañan alueella. En tosin vieläkään tajua tätä aluetta täysin. Kaikki aina kehuu kuinka paljon siellä on mahtavia tapas-baareja ja erilaisia pubeja. Onhan ne kadut siellä söpöja, mutta en ole Malasañan sydäntä vielä löytänyt. 



Plaza de Colón ja jätti Espanjan lippu


Joku päivä meen vielä kunnon kameran kanssa kuvaamaan nää kaikki tekstit. Leiva y Rayden artistin rakkausaiheisia tekstejä ympäri Madridia. Que mono!


Bongattiin sisäänheittäjän avustuksella täydellinen italialainen ravintola. Olin katsellut tätä aikaisemminkin, niin siistin ja rennon oloinen eikä ensivaikutelma pettänyt. Ensimmäinen ravintola täällä, missä sai oikeasti mukavaa asiakaspalvelua. Menú del día eli alkupala, pääruoka, jälkiruoka ja ruokajuoma 11,90€. Suosittelen Oven Mozzarella bar!

Hasta pronto
Annastiina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti