torstai 6. marraskuuta 2014

Madrileña

Huh, nyt on hetki aikaa kirjotella sitten viime torstain. Tullut ahdettua kalenteri melko tiivisti täyteen, ja välillä pitää nukkuakin. Viime viikonloppuna juhlittiin halloweenia, ensin kavereitten kämpillä ja myöhemmin baarissa. Vaikka baareja tässä kaupungissa on enemmän kuin ruokakauppoja, jonot olivat joka paikkaan valtavat. Kiirettä aiheutti myös muutama koe, jotka piti käydä rustaamassa, mutta niitä mietitään seuraavaksi sitten joulukuussa, jes!

Huomenna lähdetään parin suomalaisen kanssa Pohjois-Espanjaan Bilbaoon ja San Sebastianiin. Maanantai on vapaapäivä ja reissu venyikin pe-ti mittaiseksi. Ja siitä parin päivän päästä lähdetään toisella kokoonpanolla lentokentän kautta Portugaliin. Jos sitä vaikka oppisi pakkaaman. 






Olen taas lähinnä valittanut kaikille Suomen päässä, milloin mistäkin. Oikeasti olen ihan rakastunut tähän kaupunkiin. Välillä pitää vaan tehdä ratkaisuja, kuten kävellä kaksi metropysäkkiä koulumatkalla, jotta näkee taas auringon. Luulen myös, että jouluna Suomessa äitin nurkissa vietetyt kolme viikkoa saavat kaipaamaan aika äkkiä takaisin.




Turussa kuulemma jo pyryttää lunta, mutta kyllä täälläkin on jo hanskat ja huivit kaivettu esiin. Kylmyydestä on vaan vähän mukavampi nauttia auringon paisteessa kuivassa kelissä, hehe. Kuvituksena sekalaisia otoksia pitkin Madridia.




Me voy,
Annastiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti