keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pensamientos

Tässä välillä pyörinyt kaikenlaisia ajatuksia, kai se syymasennus tännekin vain ulottuu. Koulu ärsyttää, missä on ne kaikkien vaihtareiden hehkuttamat viininmaistelu- ja thaikokkauskurssit, ja opettajien levittämät punaiset matot. Miksi koen ajatuksen, että tämä olisi kokonaisuudessaan ehodottomasti paras vuosi ikinä oudoksi? Se kuulostaa siltä, että ikinä ei ole tylsää, koskaan ei ole ikävä eikä uusi kulttuuri ketuta. Kaikki julistivat yläasteen Amerikan vaihtojensa jälkeen, kuinka mahtavaa elämä on. Vai oliko se vaan jotain jenkki-kliseilyä. Yhden asian olen kuitenkin jo oppinut itsestäni, kuten näillä reissuilla kuuluu tehdä. En tosiaankaan osaa elää hetkessä!!


Lauantain synttärikemut

Piti vähän avata ajatuksia nyt, kun äiti ja sisko istuvat koneessa, eivätkä ole näitä lukemassa (vaikka systeri siellä varmasti yrittää Norwegianin megahitaalla netillä surffata). Kohta siis lentokentälle naisiani vastaan, joten eiköhän nämäkin ajatukset häviä parhaan seuran myötä. Annoin myös itselleni vapauden omaan syyslomaan koulusta, heh.

Eikä se elämä täällä kamalaa tosiaankaan ole, ei edes kurjaa tai inhottavaa. Energia ei vaan aina riitä joka päivä uuden ihmettelyyn, ja joskus pitää pyhittää ilta Netflixille. Eilen kehitin sattumalta uuden kaupunkikävelyreitin ja huomasin, että pidän tästä kaupungista ihan hirveästi. Ihmiset ja mielialat muuttuu, mutta nämä jumalattoman upeat rakennukset pysyy! Hyvään mieleen saattoi myös vaikuttaa tuotokas shoppailuaamupäivä.


Krapulainen naama ihanassa hipsteri-kahvilassa! 

En tiedä, onko aikaisemmatkin tekstit olleet negatiivissävytteisiä, tuntuu että näistä fiiliksistä ei juurikaan puhuta. Olen täällä jo muutamalta tyypiltä saanut kuulla olevani the Finnish Ice Queen, ja sehän on niin totta! Ei kuulu tapoihin hehkuttaa asioita kilpaa muiden kanssa, ja sanon asiat melko kaunistelemattomasti. Yritän nyt vähän pehmittää tätä tekstiä, vaikka minut tuntevat tietävät, että edelleen hymy korvissa täällä ollaan, enkä itke itseäni uneen öisin.

Näidän upeiden vierailijoideni poistuttua, osaan kertoa vinkkejä turistin viihdyttämiseen Madridissa, haha. Ja sitä seuraavana viikonloppuna tiedossa pientä reissua Etelä-Espanjaan! On tämä elämä siis aika mallillaan kuitenkin.

Viva la vida,
Annastiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti